ALICES DOTTER OCH MAKE DOG INOM LOPPET AV EN VECKA – OVäNTADE KäRLEKSVäNDNINGEN: ”JAG TRODDE ALDRIG”

Alice, 68, förlorade sin dotter och sin make inom loppet av några dagar.

Nu har hon hittat kärleken igen i Lee, 58, som förlorat sin fru och son.

– Det är en lättnad och trygghet att älska och bli älskad, säger hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liverpool-bon Alice Palmer, 68, vårdade sin dotter Beth, 20, på heltid. Dottern led av cerebral pares, skolios, blindhet och epilepsi och behövde hjälp i hemmet 24 timmar om dygnet.

Den hängivna mammans liv vändes upp och ned när hennes man John, 61, diagnostiserades med levercancer i mars 2019. I samma veva blev Beths hälsa kraftigt försämrad. Alice fick tillbringa mer och mer tid på sjukhuset där hon hälsade på både dotterns och maken.

Alice blev fullständigt förkrossad när hon nåddes av nyheterna att Beth hade dött den 26 augusti. Bara sex dagar senare gick även John bort. Under denna tunga period fick 68-åringen samla kraft för att orka organisera en gemensam begravning för Beth och John. Deras kistor stod sida vid sida i kyrkan.

”Att dejta igen kändes läskigt”

Nästan tre år senare gifte Alice om sig. Hon hade träffat sin nya man Lee Palmer, 58, på en hemsida för änkor och änklingar som sökte känslomässigt stöd och support. I mars 2022 utbytte de ringar.

Precis som Alice hade Lee förlorat både sin livskamrat och ett barn – deras relation blomstrade när de kunde bearbeta sina sorger tillsammans.

– Jag trodde aldrig att jag skulle finna kärleken igen. Att börja dejta igen kändes läskigt. Känslan att kanske förlora en person igen, på samma sätt som jag precis gjort, var skrämmande. Men vi har båda gått igenom samma sak. Det är en lättnad och trygghet att älska och bli älskad, säger Alice till Yahoo News.

Firar ettårig bröllopsdag inom kort

Hon säger att man måste lära sig att leva igen efter en stor förlust, annars äts man upp inifrån. Hon tycker synd om människor som inte finner kärleken på nytt, eftersom man bara ”har ett liv och måste göra det mesta av det”.

– Det är inte meningen att ens barn ska dö innan en själv, det ska inte hända. Efter att jag förlorat Joe och Michelle insåg jag att ingen av mina nära vänner hade förlorat någon närstående på samma sätt och det gjorde ont, berättar Lee.

– Efter att ha skrivit med Alice på nätet ett tag tänkte jag: ”Jag gillar den här kvinnan, jag gillar henne”, och jag ville träffa henne, fortsätter han.

Både Alice och Lee är glada att de tillät sig själva att släppa in kärleken i sina liv igen. Nu är de redo att leva tillsammans till döden skiljer dem åt. Nästa vecka firar de sin första bröllopsdag.

– Vissa människor verkar bara vilja lägga sig ner och dö. Det är så meningslöst, säger Alice som älskar sin andra chans i livet.

FOTO: SWNS

Läs mer

Rekommenderad läsning

2023-03-17T12:26:13Z dg43tfdfdgfd