VIRALA TIKTOK KNEPET FåR ANVäNDARE ATT HäPNA: "OMG DETTA VAR..."

Plattformen Tiktok är en guldgruva för de som älskar olika mat-hacks. Nästan varje vecka är det någon ny trend i matväg som lämnar användare i chock. Här är det nya snacks-hacket som gjort succé bland glassälskare.

Det var inte längesen som frukten "Lemon Snack" blev viral på Tiktok där vissa älskade snackset samtidigt som andra inte var lika övertygade. 

Nu har Tiktok återigen blivit bombad av videos där användare runt om i världen testar det senaste snacks-hacket som är på tapeten. Ett snacks som denna gång är åt det kallare hållet.

"Fruit roll–ups glass"

Den nya trenden innebär att paketera in glass i valfri smak i så kallade "fruit roll-ups". Fruit roll-ups är ett amerikanskt godis som till utseendet nästan ser ut som tejp. Godiset har olika fruktsmaker.

När glassen väl är inlindad i godiset så stelnar det lilla godispaketet nästan direkt. Detta gör att godisskalet runt glassen blir hård och knaprig, något som Tiktok-användare verkar älska.  

"Omg detta var så gott", skriver en användare. 

"Wooow måste testa!!!" skriver en annan. 

"Måste veta var jag kan köpa dem ifrån??" frågar en tredje. 

Fruit roll-ups går att beställa via nätet men finns även i vissa mataffärer och i amerikanska matbutiker runt om i Sverige.

LÄS MER:

Virala knepet: Så får du gratis lösgodis på Ica

2023-03-17T14:40:01Z dg43tfdfdgfd